Indmeldelse

Indmeldelse

Du kan først tilmelde dit barn når du har talt med en spejderleder.

Kontakt den spejderleder som hører til barnets gren (Familiespejd 3-6 år, Mikro 0-1. kl, Mini 2-3. kl, Junior 4-5. kl, Trop 6-10. kl, Klan 17-23 år)

At være spejder

Hos Knud Rasmussen Gruppen er man opdelt i "grene" efter klassetrin fra Mikro og opefter. Bemærk dog, at inddelingen i klassetrin kun er vejledende. Det er lederne der beslutter om dit barn er klar til at rykke op til næste gren set i forhold til barnets almene behov og spejder færdigheder.

3-6 år: Familiespejd

0.-1. klasse: mikrospejder

2.-3. klasse: minispejder

4-5. klasse: juniorspejder

6.-10. klasse: tropsspejder

Hvis du er i tvivl om det er noget for dig så kan du bruge de 3 første gange til at finde ud af om spejderlivet passer til dig før du melder dig ind og betaler kontingentet. Kontakt altid grenelederen inden du kommer så vi er klar til at modtage dig!

Udmeldelse:

Hvis du ikke ønsker at være medlem af Knud Rasmussen Gruppen længere så TRYK HER og fortæl os årsagen til udmeldelsen. Det vil jeg hjælpe os til at blive endnu bedre hvis vi forstår hvorfor nogle børn vælger spejderlivet fra.

Kontingent:

600,- halvårligt pr. spejder / 550,- halvårligt pr. søskende 

600,- for en sæson pr. familiespejder inkl. forældre

Indmeldelsesgebyr 150,- som betales én gang. Spejderen modtager tørklæde for beløbet. Indbetales efter aftale med lederen på konto: 1551 - 5043646